Svjetski kongres poduzetnika se u 2017. godini organizira prvi put. Domaćin je Republika Hrvatska, 28. članica Europske unije. Glavni organizator je Međunarodni ekonomski forum PERSPEKTIVE.

Svjetski kongres poduzetnika je naučni, stručni i poslovni skup: poduzetnika, poslodavaca, gospodarstvenika, menadžera i ekonomista, kao i predstavnika: akademske zajednice, državnih organa i institucija, lokalnih i regionalnih zajednica, poslovnih asocijacija te nevladinih organizacija i medija. Posebno su dobro došli predstavnici razvojnih agencija, investitora, inovacijskih tehnoloških tvrtki…

Svjetski kongres poduzetnika bit će održan u Zagrebu – glavnom gradu Hrvatske, od 24. do 28. 10. 2017. godine. Tema Kongresa je: „PODUZETNIŠTVO: LJUDI. SURADNJA. RAZVOJ. SIGURNOST“.  Program Kongresa odvijat će se kroz dvije plenarne sjednice i više posebnih sekcija/panela.

Zainteresirani mogu sudjelovati svih pet dana trajanja Kongresa ili manji broj dana. Istovremneo, zahvaljujući susretljivosti službenih hotela Kongresa, moguće je (pod posebnim uvjetima) prijaviti i produženi boravak te, prije ili nakon Kongresa, uživati u fantastičnoj turističkoj ponudi Zagreba i okolice. Također, sudionici sudjelovanje na Kongresu i boravak u Zagrebu mogu iskoristiti da u jednom danu posjete Beč u Austriji, Veneciju u Italiji, Ljubljanu u Sloveniji, Beograd u Srbiji ili npr. prekrasni  Nacionalni park „Plitvička jezera“ u Hrvatskoj.

Mogućnosti predstavljanja vlastite tvrtke / organizacije su raznovrsne a poslovne kontakte i dogovaranje novih poslova možete vršiti sudjelujući u posebno organiziranom Programu B2B.

Za sve dodatne informacije izvolite nas kontaktirati elektroničkom poštom na e adrese poduzetnistvo@promo-perspektive.com   i   komunikacije@congress.hr