Stranica u kratkim, vizualno atraktivnim cjelinama široj javnosti pruža sve bitne informacije o prezentiranim projektima te djelomično i o MEF PERSPEKTIVE. Ujedno se obraća i poslovnoj javnosti, medijima, partnerima, sudionicima projekata i budućim zaposlenicima/suradnicima, koji redovito dolaze po specifične poslovne informacije.

Centralno mjesto i posebna pozornost dodijeljeni su poslovnom modelu (boxovima) „O nama“ te „Program“. Prezentacija vodi posjetitelja kroz sve informacije slikom i rječju (tekstom). Ukoliko na samoj stranici (na zaslonu/ekranu) nema dovoljno informacija, iste se u opsežnijem obliku mogu preuzeti na istom mjestu u pdf (dokument) formatu.

Cjelokupan sadržaj može se, putem Google prevoditelja (ikona Select Language), sa nekoliko klikova mišem, prevesti na više svjetskih jezika do nivoa razumljivosti teksta.

Stranica će se, zahvaljujući responzivnom web dizajnu, u potpunosti prilagoditi uređaju s kojeg joj se pristupa, bez obzira radi li se o računalnom monitoru, tabletu ili pametnom telefonu. To je posebno važno obzirom da u današnje vrijeme sve više posjeta dolazi s mobilnih uređaja malih ekrana.

Prijavljivanje sudjelovanja na poslovnim događanjima (projektima, kongresima…) te naručivanje osnovnih usluga (marketing, hotelske usluge…) moguće je vršiti On line. Plaćanje naručenih usluga u okviru projekata moguće je vršiti i elektronički putem Pay pall sistema. Prilikom registracije/prijavljivanja za sudjelovanje u našim događanjima (projektima, kongresima…), vaši osnovni podaci će automatski biti pohranjeni u našim bazama podataka na temelju kojih ćete od nas primati dodatne obavijesti.

Tehničke karakteristike stranice:

  • Sagrađena je korištenjem Wordpress sustava za upravljanje sadržajem i oslanja se na Open Source tehnologije: Apache, PHP, MySql
  • Preporuka je stranice pregledavati na modernim web preglednicima: Chrome 33+, Firefox 28+, Internet Explorer 8+, Safari 6+, Opera 20+, kao i mobilnim verzijama Chrome, Safari i nativnom Android pregledniku.

Upoznajte se i sa odredbama dokumenata: „Uvjeti korištenja“ i „Zaštita privatnosti“.

Za dodatne informacije u vezi sa sadržajem web stranice kontaktirajte nas putem e pošte.

Želimo vam ugodno i korisno korištenje prezentiranih sadržaja.

Vaš MEF PERSPEKTIVE