„EXPO.SKP.CROATIA“ jedan je od važnijih poslovno-marketinških sadržaja Svjetskog kongresa poduzetnika. „EXPO.SKP.CROATIA“ zamišljen je kao Izložba proizvoda i usluga hrvatskih kompanija i organizacija. Prvi “EXPO.SKP” bit će organiziran u okviru drugog Svjetskog kongresa poduzetnika. Cilj je da se Hrvatska kao zemlja-domaćin SKP što kvalitetnije predstavi sudionicima i gostima Kongresa te novinarima i zainteresiranim građanima-potrošačima. Predstavit će se sve što hrvatsko gospodarstvo i hrvatske institucije mogu ponuditi tržištu u ovome trenutku: od investicijskih mogućnosti i mogućnosti poslovanja u Hrvatskoj, preko novih tehnologija, do proizvoda i usluga sa kojima se svakodnevno u životu susrećemo – uključujući, primjerice, i prehrambenu industriju te turističku ponudu.

 

SVJETSKA SAJAMSKA INDUSTRIJA NAJAVLJUJE DALJNJI RAST U 2017./2018. GODINI
Obzirom da su sajamske priredbe najbolje ogledalo i odraz trenutačne ekonomske situacije u pojedinoj regiji, državi ili kontinentu, rezultati istraživanja 19th Global Exhibition Barometer pokazuju da za većinu kompanija najveći utjecaj na njihovo poslovanje i rezultate imaju sljedeći faktori: “konkurencija unutar industrije” i “stanje nacionalnog/regionalnog gospodarstva”, a sve više članica UFI-ja progovara o temi : “digitalizacija industrije“.
Cijelo istraživanje i rezultati 19th Global Exhibition Barometer možete vidjeti ovdje: PDF

 

Za kvalitetnu pripremu i uspješno predstavljanje na „EXPO.SKP.CROATIA.“ PREPORUČAMO STRUČNU LITERATURU : Knjiga “MARKETING U KONGRESNO – SAJAMSKOJ INDUSTRIJI”

 

Konkretan Poziv za sudjelovanje na „EXPO.SKP.CROATIA.“ bit će objavljen na ovome mjestu.